Filip – Stronger

filip stronger
Filip, pe numele real Adrian Filipidescu, nu este strain de lumea muzicala fiind prezent pe scena de la varsta de 7 ani, cand a inceput sa cante la Palatul National al Copiilor din Bucuresti. Succesul l-a cunoscut la varsta de 21 de ani, cand impreuna cu prietenul sau Ionut Cristian Tiu a infiintat trupa Yarabi.

Yarabi a lansat hiturile: „Yarabi”, „I Amar”, “El Sila” care s-au situat pe primele pozitii in topurile din Romania, Polonia, Franța, Grecia, Belgia, Germania, Bulgaria, Turcia, Ungaria, Moldova, Italia, Spania. Dupa zeci de concerte in tara si strainatate, cei doi componenti ai trupei Yarabi decid sa ia o pauza si sa se concentreze pe proiectele personale.

In tot acest timp, Filip s-a axat pe cariera actoriceasca, a aparut in cateva filme si a jucat in piese de teatru. Dar cum prima dragoste nu se uita niciodata, Filip se intoarce la muzica cu forte proaspete, cu un sound nou si lanseaza “Stronger”.

Single-ul “Stronger” a fost compus de Filip, orchestrat de Preston si transmite un vibe pozitiv pe care numai muzica si iubirea il pot oferi.Filip – Stronger (Radio Edit)

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns