Giulia invitata la un festival in China!


Giulia traverseaza una dintre cele mai bune perioade ale carierei ei. Cu toate ca este insarcinata in aproape 8 luni, artista isi manageriaza cariera profesionala cu o mana de fier.

Relansarea solo se bucura de succes, iar single-ul “Vorbe Goale”, desi in limba romana, a ajuns la inimile ascultatorilor din intreaga lume. In urma cu cateva zile, pe adresa oficiala a casei de discuri, a venit o invitatie pentru Giulia, care este solicitata sa participe la un festival anual ce are loc tocmai in China .

“ Giulia este invitata la festivalul de muzica de la Hangzhou . Ei au tot urmarit activitatea Giuliei din ultimul an si au deschis o discutie cu noi. Momentan nu stim sigur daca invitatia va fi onorata!” a decalarat Gabi Huiban – director general Gala Records.

In prezent Giulia pregateste un concert unplugged pentru fanii de pe facebook si urmeaza sa inceapa promovarea noului single “Vorbe Goale” la emisiunile de specialitate.


GIULIA – VORBE GOALE (RADIO EDIT)

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

1 Response

  1. diana spune:

    buna , sunt diana si lucrez pentru artistul MORRIS , el va lansa in scurt timp video & single + 2 remixuri ,astept sa discutam pe facebook la mine ( diana bunghea ) ,seara frumoasa

Lasă un răspuns