Heaven feat. Nonis – Party

Heaven feat. Nonis - Party
Desi vara se apropie de sfarsit, afara inca este cald si frumos, motiv pentru care fetele de la Heaven au decis ca este timpul sa lanseze un nou single, intitulat „Party”. Acesta este un featuring cu Nonis, un MC foarte talentat si a fost compus si produs de catre Gala Records. Gala Records este si casa de discuri a trupei.

Premiera piesei a avut loc acum o saptamana la Summer Kiss Mamaia in cadrul emisiunii prezentate de Andreea Berghea si Andreea Remetan si a primit un feedback foarte bun. Fetele spera ca aceasta piesa sa urmeze traiectoria piesei „Sexy Girl”, care se aude de ceva timp si in Rusia, reusind sa se claseze pe primele pozitii din topurile radiourilor de acolo.HEAVEN FEAT NONIS – PARTY (RADIO EDIT)

“Noi colaboram foarte bine cu echipa Gala Records de sapte ani si desi Sexy Girl a fost un real succes atat in tara cat si in strainatate, suntem sigure ca noul nostru single “Party” se va bucura de aprecierea publicului care ne-a sustinut constant de-a lungul carierei si va reusi sa aiba un impact si mai mare”, declara Heaven.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns