Inna – I Am The Club Rocker (Album)

Inna album Club Rocker

Iata ca momentul mult asteptat a sosit – Inna, senzatia dance-pop care a schimbat scena muzicala internationala in ultimii ani, lanseaza cel de-al doilea album de studio, ‘I Am The Club Rocker‘.

Click aici pentru a asculta albumul intreg! (LISTEN FULL ALBUM)
Printre tarile in care albumul s-a lansat astazi simultan se numara: Mexicul, India, Cehia, Olanda, Israelul, Polonia, Italia, Belgia, Rusia si nu numai, materialul fiind deja semnat in foarte multe tari la nivel international. Acesta include trei hituri majore: ‘Sun is Up‘, ‘Club Rocker‘ si ‘Un Momento‘.

‘Sun is Up’ are mai mult de 50 de milioane de vizualizari pe Youtube si este considerat hitul absolut al verii in Romania si nu numai. Desi a fost lansat cu luni in urma, se pastreaza inca in Top 10 pe aproape toate continentele, aducand noapte de noapte un aflux de energie in cluburile din toata lumea.

‘Club Rocker’ este o colaborare fierbinte cu unul dintre cei mai in voga rapperi americani, Flo Rida, fapt ce a propulsat-o pe cantareata direct in topurile de peste ocean. Lansat la scurt timp dupa ‘Club Rocker’, ‘Un Momento’ este unul dintre favoritele cluburilor la acest moment. Aroma hispanica oferita atat de tonul vocii ei cat si de ritmurile piesei sunt parca o chemare spre petreceri nebune, chiar daca vara a trecut deja. Colaborarea cu Juan Magan, cel mai cunoscut DJ spaniol vine sa confirme acest aer latin.

Lansat in cadrul Romanian Music Awards printr-un show de-a dreptul impresionant, albumul precede premierea artistei cu trei premii, printre care titlul de Best Female.

Dintre cele 13 piese de pe album, urmeaza sa se lanseze inca trei, campania de teasing pentru prima dintre ele fiind deja in desfasurare – ati ghicit care va fi urmatorul single Inna?


Inna – I Am The Club Rocker

Tracklist:

1. Un Momento feat. Juan Magan
2. Club Rocker feat. FloRida
3. House is Going on
4. Endless
5. Sun is Up
6. Wow
7. Senorita
8. We’re Going in the Club
9. July
10. No Limit
11. Put your Hands up
12. Moon Girl
13. Club Rocker (Play & Win Remix)

Asculta gratis albumul Innei – „I Am The Club Rocker”


Full Album INNA – I Am The Club Rocker (free player at MixPod.com)

Adriana-Laura

Adriana-Laura – responsabilă de profilurile producătorilor, P.R., lansări de piese și remix-uri.

You may also like...

Lasă un răspuns