Lil Smiley Feat. Paul Dima & Oana Vs. X-Zone – Follow Your Heart


Lil Smiley Feat. Paul Dima & Oana Vs. X-Zone – Follow Your Heart

Lil Smiley, pe numele lui real Cosmin Sturza este producator muzical si artist la casa de discuri Comercial Music Productions din Cluj Napoca.Prima aparitie a lui la un public mai mare a fost cu piesa „She Has No Home”, o compozitie pentru Eurovision 2010 in colaborare cu Alina Augusta, urmata de colborarea cu Tony Ray pe single-ul „Sound Of Freedom”.
Alte colaborari: MarviN cu piesa „Love”, Mirw cu piesa „Run Away”, Steve B. cu piesa „Everybody” si G-PoinT (producator muzical si artist la Comercial Music Productions) cu piesele „After 12Am”, „Kama Ahava (Kobi Peretz REMIX)”, „Feel Free (Dj Severiano)”, „All Night (Maison Derriere).

Ultimul single „Follow Your Heart” a fost realizat in colaborare cu Paul Dima , Oana (Voce) si X-Zone din Albania. Piesa va beneficia si de un videoclip.
Mai multe informatii despre Lil Smiley puteti gasi pe site-ul lui oficial.
lil smiley

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

7 Responses

 1. alin spune:

  foarte frum mel

 2. UnRoman spune:

  insfarsit a reaparut oana in peisaj pacat ca nu in aceeasi formula care a consacrato,melodia e frumoasa merita ascultata

 3. cristina spune:

  :X:X:X LOVE IT !!!!

 4. mika spune:

  hi,were i can bye thees good songs

 5. Voicu Alexandru spune:

  Piesa e geniala, lil smiley sau cine esti, te apreciez si casa ta de productie banuiesc, toti, faceti treaba de nota 10.Cei drept din cate am citit si pe youtube din alte comentarii nui prea prea stralucita vocea pt piesa dar, e pentru inima.superba.FOLLOW YOUR HEART . peace

Lasă un răspuns