LLP – ‘Best Romanian Remixer of 2011’

Best Romanian Remixer of 2011

Romanian Club Hits, cel mai mare website dedicat exclusiv muzicii de club din Romania, a dat startul, in urma cu o luna, competitiei ‘Best Romanian Remixer of 2011‘. Scopul a fost acela de a-l desemna pe cel mai priceput remixer al anului 2011. Astfel, dintr-o lista cu cele mai bune nume din domeniu, pe care v-am propus-o, voi v-ati exprimat preferinta si l-ati votat pe cel care merita intr-adevar titlul de ‘Cel mai bun remixer roman al anului 2011’.

La incheierea acestei competitii, multumirile noastre se indreapta catre toti cei care ne-au sustinut, au votat si ne sunt alaturi de aproape un an. Totodata, tinem sa felicitam remixerii nominalizati pentru productiile oferite si le uram succes in activitatea muzicala. Rezultatele complete sunt afisate aici.

Acestea fiind spuse, voi ati decis ca titulatura ‘Best Romanian Remixer of 2011‘ sa ii revina lui LLP. Inca din prima saptamana de votare, el a condus detasat, reusind sa se mentina pe prima pozitie pana la final. A castigat aprecierea si simpatia publicului prin munca depusa si, nu in ultimul rand, datorita calitatii remix-urilor pe care si-a lasat amprenta. Fara doar si poate, LLP a dobandit o performanta incontestabila.

Congratulations LLP, you are The Best Romanian Remixer of 2011!

LLP

LLP (Paul Emanuel Vasilescu) este recunoscut in industria muzicala romaneasca drept unul dintre cei mai talentati remixeri ai momentului. Se poate lauda cu un portofoliu destul de bogat, remixand hiturile unor artisti precum Loredana Groza, Vunk, Anna Lesko, Connect-R, Nick Kamarera, Dj Sava, AlexUnder Base, Deepcentral, Narcotic Sound si multi altii.

Noua piesa LLP, ‘Show Me Love’, urmeaza sa fie lansata in curand. Pana la momentul lansarii, avem la dispozitie un teaser al piesei.


AlexUnder Base Feat. Lys – Drums (LLP Remix)


Nick Kamarera feat. Mike Diamondz – Kalya (LLP Remix)


Connect-R – Ring The Alarm (LLP Remix)


Vunk – Pleaca! (LLP Remix)

Adriana-Laura

Adriana-Laura – responsabilă de profilurile producătorilor, P.R., lansări de piese și remix-uri.

You may also like...

2 Responses

  1. daryus spune:

    cam cati ani tea trebuit sa inveti?

Lasă un răspuns