Lys – Fast Love

lys fast love
Desi primavara e de-abia in primele ei zile, sezonul iubirii a inceput in forta. Aerul devine mai dulce, lumina mai puternica, ziua mai lunga si perfecta pentru petreceri tarzii – toate fiind ingredientele perfecte pentru un… FAST LOVE!

Cea mai recenta piesa a interpretei Lys, ‘Fast Love’, este o colaborare cu rapperul J.Yolo, in productia lui DJ Sava. Cunoscut pentru mega hituri ca ‘Love you’, ‘September’ sau ‘Cocktail’, DJ Sava a colaborat cu unele dintre cele mai bune voci din Romania. Aflandu-se la un show cu cateva luni in urma, producatorul a auzit live inflexiunile aparte si vocea puternica a lui Lys. Chimia a fost imediata, iar urmatoarea lor intalnire a fost… in studio.

‘Nimic nu se compara cu momentul in care realizezi ca te-ai indragostit si simti fluturi in stomac de indata ce te gandesti la jumatatea ta, iar dorul nu dispare chiar daca zbori spre Paris sau..Londra!’, ne-a declarat Lys zambind.

Dupa o colaborare de succes cu DJ AlexUnderBase si producatorul Dony, alaturi de care a cucerit topurile cu hituri precum ‘Drums’ si ‘Call Again’, Lys e gata sa ia din nou cu asalt playlist-urile radiourilor!


Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns