Mad Heart – Satellite Dish

mad heart
Dupa primul sau single Call me lover lansat anul trecut, Mad Heart alias Madalin Groza revine in forta cu noul single Satellite Dish, o piesa care iese din tipare. De ce? Pentru ca, pe langa vocea sa, Mad Heart a introdus in noua productie si un sunet nemaiintalnit, unicat, ce nu poate fi reprodus de altcineva si nici catalogat. Artistul a inventat acest nou instrument inca din copilarie, cand se plimba cu bicicleta si imita vocal sirenele masinilor de politie care treceau pe strazile Brasovului.
Este pentru prima oara cand intr-o piesa comerciala se foloseste conceptul de instrument vocal. Noul single Mad Heart – Satellite Dish a fost produs de Catalin Dascalu in colaborare cu DJ-ul italian Stefano Folegatti, purtand marca Mixton Music Studio.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

1 Response

  1. 21.05.2012

    […] in Muzica Dupa primul sau single Call me lover lansat anul trecut, Mad Heart alias Madalin Groza revine in forta cu noul single Satellite Dish, o piesa care iese din tipare. De ce? Pentru ca, pe langa vocea sa, Mad Heart a introdus in noua productie si un sunet nemaiintalnit, unicat, ce nu poate fi reprodus de altcineva si nici catalogat. Artistul a inventat acest nou instrument inca din copilarie, cand se plimba cu bicicleta si imita vocal sirenele masinilor de politie care treceau pe strazile Brasovului. Este pentru prima oara cand intr-o piesa comerciala se foloseste conceptul de instrument vocal. Noul single Mad Heart – Satellite Dish a fost produs de Catalin Dascalu in colaborare cu DJ-ul italian Stefano Folegatti, purtand marca Mixton Music Studio. Sursa: RoClubHits.com. […]

Lasă un răspuns