Maia ft. Dony & Alexunder Base – Sentimiento

maya-sentimiento
Toamna aceasta, scena muzicala din Romania are parte de o noua solista.
Maia alaturi de echipa ei de productie, Dony si The Kid (1ArtistMusic), lanseaza primul single din cariera sa muzicala, “Sentimiento”.
Artista este originara din Constanta, aceasta a inceput sa cante la Tip Top Minitop la varsta de 6 ani iar de atunci pasiunea pentru muzica nu s-a mai oprit.

Fiind in trecere pe la studio-ul 1Artist Music, Dony si The Kid lucrau la aceasta melodie, ce mi-a atras instant atentia. Avand o mare pasiune pentru dans, melodia prin acordurile sale m-a introdus rapid intr-o atmosfera latino si am inceput sa dansez, pur si simplu. Sentimiento este o piesa latino dance cu influente de club, extrem de pozitiva, cu o energie care ne face sa ne aducem aminte de vara.” declara Maia.


“Mirela aka Maia este un artist talentat in care avem mare incredere si care va avea multe lucruri de spus in viitor in industria muzicala atat nationala cat si internationala.
Pregatim deja urmatorul single, nu o sa divulgam prea multe informatii despre urmatoarea piesa pentru ca ne dorim sa fie o surpriza. Compozitia muzicala va avea un ritm dinamic si feeling super pozitiv.
O cunoastem pe Mirela din 2008, perioada in care aveam nevoie de o voce feminina pentru proiectul lui AlexUnder Base. Atunci s-a organizat un casting in urma caruia am cunoscut-o pe Mirela care s-a facut remarcata prin timbrul vocal ce s-a potrivit perfect cu melodia lui AlexUnder Base.
” au declarat Dony si The Kid.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns