Mandinga si Zaleilah reprezinta Romania la Eurovision in Baku

Mandinga

UMandinga si Zaleilah reprezinta Romania la Eurovision in Baku

Sambata seara, pe 10 martie 2012, Mandinga a demonstrat ca pasiunea, talentul  si daruirea sunt elementele cheie pentru succes. Trupa a castigat competitia locala Eurovision si astfel va reprezenta Romania la Baku, in Azerbaidjan, in luna mai a acestui an, cand va avea loc marea finala internationala.

Pentru a se califica in marea finala, care va avea loc pe 26 mai, Mandinga trebuie sa mai treaca semifinala  internationala Eurovision care vor avea loc pe 22 martie 2012.

Anul acesta, competita Eurovision a avut trupa Mandinga ca favorita inca de la inceput, iar campania inceputa de acestia atat in online, cat si in offline, in care invita fanii sa o sustina a dat roade: sambata seara, publicul a a ales-o castigatoare. Juriul competitiei a acordat piesei Zaleilah 10 puncte, in timp ce publicul a strans 12 puncte, iar totalul a depasit toate celelalte piese aflate in competitie.
Eurovision 2012 a fost transmis, in premiera atat la televizor, pe TVR 1, TVR HD si TVR International, cat si pe Internet la adresa www.tvr.ro/eurovision si pe site-ul official international al competitiei, www.eurovision.tv.

 

“Am avut foarte multe emoţii, pentru că au fost foarte multe voci bune, a fost show, au fost foarte multe surprize plăcute din toate părţile. Suntem foarte bucuroşi. Multumim inca o data tuturor celor care ne-au votat „, a declarat solista trupei Mandinga, Elena.

xinfo

» Love music.

You may also like...

Lasă un răspuns