Mario Bischin – Cand vine vara

mario bischin
Este cu siguranta unul din proiectele muzicale de succes, pe care Romania le are la ora actuala! Mario Bischin, caci despre el este vorba, a reusit sa cucerasca topurile internationale si sa fie dorit de milioane de fani, din orice colt al lumii.

De aceasta data, simpaticul sibian a hotarat sa lanseze „Cand vine vara”, primul sau single in limba romana, premiera pentru tara lui de origine. Piesa a fost compusa si orchestrata chiar de el, in studioul pe care acesta il detine, si se anunta a fie megahit-ul verii 2013.
„Pentru ca nicaieri nu-i ca acasa, am decis sa lansez primul meu single in limba romana. > este piesa care va innebuni toata tara, dupa cum spune si unul din versurile ei, pe care o veti fredona si dansa in acest sezon. Si sunt sigur ca si dupa!”, a conchis artistul.

Dupa succesul fulminant, pe care l-a avut cu piesa „Macarena”, artistul a inceput sa concerteze tot mai mult in strainatate. Tari precum Polonia, Ungaria, Slovacia, Gemania, Italia, Estonia, Cehia,Spania, Albania, Franta l-au „adoptat” ca si artist al lor, iar, mai nou, si in Coreea se poate auzi melodia cu pricina.
Ce spuneti, „Cand vine vara” va ajunge in heavy rotation si sa cucereasca topurile romanesti?


Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns