Mario Joy – Nada Más

Mario Joy - Nada Mas cover 1000
In mare parte a carierei sale, Marius Nicula alias „Mario Joy” s-a concentrat mai mult pe parte de compozitie si munca in studio unde a participat alaturi de artisti autohtoni precum Connect-R, Nick Kamarera, Eduard Schneider si multi altii la o serie de hituri ce au aparut pe piata. A avut totusi un moment in viata cand a hotarat sa lanseze o piesa ca si artist interpret, moment ce s-a petrecut in anul 2010 cu piesa intitulata „Vejo Bonito”. Atunci a cunoscut pentru prima oara succesul si gustul concertelor , piesa devenind hit in mai multe tari precum Grecia, Cipru, Albania, Azerbaijan.
In anii ce au urmat, dupa o serie de piese lansate, artistul a hotarat sa revina la munca de compozitor. S-a pregatit temeinic, s-a perfectionat alaturi de echipa „JHaps Records”, echipa de unde a plecat si hitul „Bilionera” cu peste 80 milioane de vizualizari, astazi venind in atentia publicului cu o compozitie proprie intitulata „Nada Más” . Piesa a fost finalizata in materie de orchestratie/mix/master in studiourile casei de discuri „JHaps Records” de catre inginer Pal Claudiu Ramon si Andrei Murariu.
Piesa suna a hit, drept urmare case de discuri din Turcia, Grecia si Cipru au confirmat deja parteneriatul pe proiectul „Mario Joy” inainte de lansarea oficiala.Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns