Miss Mary – Battlefield Of Love

miss mary battlefield of love
Miss Mary lanseza cel de-al treilea single „Battlefield Of Love”.
Melodia de debut „You Don’€™t Love Me” i-a adus lui Miss Mary numeroase aprecieri, fiind asemănată datorită timbrului vocal şi vocii puternice, atât cu Christina Aguilera cât şi cu Miley Cyrus. Al doilea single, „Open”, a fost compus de Jake, un producător foarte talentat din Madrid, în colaborare cu unul dintre membrii FlyinState, Pol. Piesa beneficiază de un videoclip regizat de Michael Mircea şi a ajuns până pe locul 8 în topul Media Forest.


Miss Mary – Battlefield Of Love (radio edit)

Versurile şi muzica piesei „Battlefield Of Love” au fost compuse de Jake, iar de orchestraţie s-au ocupat băieţii de la FlyinState, F. Charm şi Pol. Odată cu varianta radio, Miss Mary lansează şi primul remix oficial al melodiei realizat de Motzu, cunoscut în rândul ascultătorilor de hip-hop pentru producţiile muzicale şi colaborarile cu numeroşi interpreţi ai genului.
Miss Mary a primit până acum mai multe cereri pentru a-i fi remixate piesele, însă doar propunerea venită din partea lui Motzu a fost suficient de interesantă pentru a o accepta.

Miss Mary – Battlefield Of Love (Motzu remix)

€œAm ales să lansez ambele variante ale piesei „Battlefield Of Love” în acelaşi timp pentru că mie îmi plac amândouă şi sper să va placă şi vouă.

, a spus Miss Mary.
Pe lângă muzică, Miss Mary se preocupa şi de şcoală, fiind elevă în clasa a IX-a la liceul Gheorghe Şincai. Pentru ca începutul de an şcolar să fie mai frumos, Miss Mary oferă cadou un rucsac personalizat celui care povesteşte pe pagina de facebook Luvit, http://www.facebook.com/luvitro, cea mai amuzantă întâmplare de la şcoală.
De asemenea Miss Mary le face cadou un link de download gratuit pentru a€œBattlefield Of Love”, varianta radio şi remixata, celor care dau azi şi mâine like paginii Luvit,http://www.facebook.com/luvitro.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns