Lucian Iordache – Rolling in the DEEP

Lucian Iordache – Rolling in the DEEP

Lucian Iorache are un mix deep pentru noi, intitulat „Rolling in the Deep”, compus din 12 piese.

#Rolling in the DEEP by Lucian Iordache [No Promo Mix] by Lucian Iordache on Mixcloud

01.Imany vs. Syntheticsax – You Will Never Know (Ivan Spell & Daniel Magre Reboot)
02.David Jach & 20 Fingers – Short Dick Man (DJ Pasha Format Bootleg)
03.Bella (Original Mix)
04.Fabricio Pecanha – I Want You (Ben Weber & Axel Eilers Remix)
05.Jamie Woon – Lady luck (Ben Delay Edit)
06.Summertime Sadness (MK Lee Foss Cold Blooded Remix)
07.Sam Smith – Money On My Mind (MK Remix)
08.Passenger – Let Her Go ‘Cover by Jasmine Thompson’ (KEEM Deep Remix)
09.Coldplay – A Sky Full of Stars (Whyman Remix)
10.I Need Your Love by SMILI
11.Depeche Mode – Should Be Higher (Amtrac Remix)
12.One Million Toys – Mountain Tops (Original Mix)

Linkul poate fi descarcat de pe ZippyShare.


Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns