About the author

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder. Pot fi gasit pe Facebook sau pe Google+.

Related Articles

6 Comments

 1. 1
 2. 2

  ovy

  super tare mix-ul

  Reply
 3. 3

  AncaGreen

  Okay,nu vreau sa fiu rautacioasa,dar dati-mi dreptate. Nu ma cred cine-stie-ce DJ ,dar cred ca sunt cateva chestii de baza pe care orice „DJ” trebuie sa le cunoasca.
  In primul rand,chestia care da mixului un iz cam neplacut este faptul ca piesele nu sunt HQ. Totusi , un DJ care se respecta face tot posibilul ca piesele lui sa fie HQ . [ Nu o lua in nume de rau,ci incearca sa inveti ceva iar data viitoare sa nu faci asa ]
  In al doilea rand ,dar asta nu cred ca e vina lui, mixul nu prea este masterizat. Bine,acum sunt tot felul de programe,dar ceea ce vreau sa spun este ca o piesa se aude mai tare,una mai incet,una cu mai mult bass,una cu mai putin bass,incearca pe cat posibil sa aduci mixul la acelasi volum etc.
  Piesele sunt alese dupa gustul lui,aici nu pot comenta si nici nu imi permit. Atat ca nu mi-a placut „tehnica” folosita de el. I-as da 7.50 (fara rotunjire).

  Bravo,felicitari pentru mix !

  Reply
  1. 3.1

   MD Deejay

   Nu mi-ar da un 8 …. totusi indata vin pastele ;))! Am glumit , mersi de sfaturi oricine poate primi sfaturi [ nu conteaza cat de mult e in acel domeniu ] Si la unele piese chiar ma enervat si pe mine chestia ca nu le-am putut gasi HQ [ si + faptul ca nu imi mai merge nici bine sistemul de la un timp ] . Bafta in continuare si succes !

   Reply
 4. 4

  radu

  sami dai add ma md pls :)) :X esti prea tare man ! inca ceva ai la mix1 ala (romanian club mix1 ) prima mel cum se cheama :X ?

  Reply
  1. 4.1

   MD Deejay

   Scuze frate nu ti-am vazut commentariul ! Daca mai ai nevoaie de un ajutor ma gasesti pe https://www.facebook.com/MDDeejayOfficial tocmai am postat 2 mix-uri noi ! Ne mai auzim

   Reply

Lasă un răspuns

Copyright © '10-'18 Romanian Club Hits / cea mai noua muzica de club, mixuri, remixuri si videoclipuri