Romanian Club Hits

cea mai nouă muzică de club

Soryn – Feelings Episode 129 @ Radio Deep

Soryn ne prezinta cea mai noua editie „Feelings” difuzata la Radio Deep! Enjoy!

Download @ Zippyshare


1. Brooks, Bassjackers – Joyride (Extended Mix)
2. Tom Jame – All Day feat. Dwight Steven (Original Mix)
3. Showtek – Satisfied ft. VASSY (Mesto Future Bootleg)
4. Florian Picasso Loopers – Suwave (Extended Mix)
5. Mark Martins – Feelings (Extended Mix)
6. Giulio Rondo ft. James Holt – Find Myself
7. Zara Larsson – I Would Like (FutureShape Bootleg)
8. The Him feat. LissA – I Wonder (Original Mix)
9. Sarah McLeod – He Doesnt Love You (Hook`N`Sling Vocal Mix) [classic track] 10. Martin Garrix & Dua Lipa – Scared To Be Lonely (Brooks Extended Remix)
11. Clément Bcx – Miracle in the Middle of My Heart (TRU Concept Remix)
12. Offaiah – Trouble (Tom Budin Remix)
13. Luca Debonaire Dennis Ruyer – Welcome To The Groove (Original Mix)
14. DJ Licious – Calling (Zonderling Extended Mix)
15. Daft Punk – Harder, Better, Faster, Stronger (Soryn Remix)
16. The Aston Shuffle – Pass You By [track of the week]