That’s Right feat. Mellina – Celebrate

celebrate
Cel mai nou proiect Cat Music, That’s Right, lanseaza astazi cel de-al patrulea single al carierei, intitulat Celebrate (Turn my music on!).

Proiectul That’s Right este format din Radu Alex. (Retroman) si Sandu N. Stefan (Nixx), carora li se alatura frumoasa prezenta feminina Mellina. In aceasta formula, trio-ul se mandreste cu productia 100% a piesei, atat compozitie, cat si mastering, asa cum s-a intamplat si cu single-urile anterioare, My Life, lansat in luna februarie a acestui an, Heart Zone si Sueno de Amor. My Life a simtit rapid succesul international si a fost difuzata la cele mai importante radiouri din Rusia, printre care si Energy FM.

Cei doi au o vasta experienta in productia muzicala, cat si in ce priveste partea de compozitie. Radu Alex. a lucrat la K-pital Music Production, iar Stefan a colaborat cu un studio in Germania, numit VAM United.

Celebrate (Turn my music on!) este o piesa ce doreste sa devina un imn al distractiei, al cluburilor, o piesa care sa se auda la radio, dar care sa reuseasca sa incinga atmosfera in cluburi. Este o piesa pozitiva, energica, si are toate sansele sa ajunga una dintre cele mai ascultate din aceasta vara.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns