Mixuri.net – o noua platforma destinata DJ-ilor pentru promovarea mixurilor

mixuri.netwww.Mixuri.net este un site destinat DJ-ilor de pretutindeni, prin intermediul caruia isi pot promova mixurile personale, indiferent de genul de muzica electronica mixat.

De ce mixuri.net ?

Mixuri.net pentru ca ne-am dorit sa fie cat mai simplu! Sectiunea de mixuri a site-ului Romanian Club Hits devenise prea greu de moderat, dj-ii trimitand mixurile catre verificare, iar noi ca echipa trebuind sa le verificam pe fiecare in parte, lucru ce lua foarte mult timp si crea neplaceri din partea noastra cat si a celor carora nu le erau adaugate mixurile.

Pe mixuri.net dj-ii se pot inregistra, iar dupa logare isi pot adauga mixurile – fara limita de mixuri adaugate, fara sa nu fie mixurile acceptate din diferite motive cum ar fi treceri proaste, genuri de muzica diferite etc…

Dupa publicarea mixurilor, link-urile mixurilor pot fi date mai departe catre prieteni, cunostinte, rude etc… astfel incat ei sa voteze mixurile (de la 1 la 5 stele), precum si Like-uri. Cele mai bune mixuri vor fi afisate in top-ul celor mai bune (dupa numarul de vizualizari precum si numarul de voturi).

Mixurile din categoria celor cu muzica de club romaneasca – Comerciala, vor fi promovate si pe site-ul Romanian Club Hits, la sectiunea Mixurilor, cu care ati fost obisnuiti pana acum.

Sunt DJ si vreau sa imi promovez mixul acum!

Super tare frate! Intra la pagina de Promovare a site-ului mixuri.net si citeste atent ce trebuie sa faci (Ai si o poza atasata care iti va explica cu exactitate ce si cum).

Va asteptam acum pe www.mixuri.net !

Update August 2012: Platforma s-a inchis! Sectiunea de mixuri de pe Romanian Club Hits ramane deschisa in continuare!

Platforma (site-ul) este terminata in proportie de 90%, mai sunt unele elemente de design care vor fi schimbate, precum si unele optiuni/module care vor fi adaugate – dar nu va faceti griji, mixurile adaugate vor ramane acolo si vor fi promovate cat timp va exista internetul :))

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

3 Responses

  1. dj_roberto spune:

    mie personal imi placea mai mult sa-mi promovez mixurile pe roclubhits!

  2. dany spune:

    si mie roberto parca era altceva aici

  3. flafy spune:

    misto situ;)

Lasă un răspuns