Naguale feat. Saya – Positive

naguale positive
Dupa succesul international al single-ului Get Up, NAGUALE lanseaza o noua piesa – POSITIVE.

Desi limbajul muzical este putin diferit fata de stilul cu care v-a obisnuit pana acum Naguale, piesa promoveaza asemeni single-urilor precedente, un mesaj puternic, mobilizator de la prima ascultare, dinamic, optimist, constructiv, care te determina sa sesizezi zi de zi latura frumoasa a fiecarei situatii si a fiecarui om cu care interactionezi.

Ovidiu Baciu (NAGUALE) – „Am compus piesa impreuna cu Alex Pelin alaturi de care am pus si bazele casei de productie KAZIBO MUSIC. Pentru a impregna mai multa energie, am folosit la productia piesei instrumente 100% live, si pentru asta am lucrat cu mari muzicieni Pancirel Constandache, Seby Joo, Claudiu Mirea. Mesajul piesei reflecta puterea creatoare a gandirii umane si capacitatea fiecaruia dintre noi de a-si modifica in bine faptele printr-un mental pozitiv, de a extrage o lectie de viata din orice situatie de criza.

SAYA este vocea feminina pe care o cautam de mai bine de un an de zile, care urmeaza formula perfecta a unei artiste complexe – voce foarte buna, carismatica, studiaza pianul si chitara de la 5 ani.. O frumoasa tanara la 20 de ani, cu un zambet de care te indragostesti, plina de atat de multa energie pozitiva incat ar ridica in picioare un public intreg.”


Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns