Naguale – Party People

Naguale - Party People
Naguale nu își lasă fanii la greu vara! Tocmai acum când sunt în toi petrecerile până dimineața și toată lumea stă cu gândul numai la distracție este momentul potrivit pentru ca fiecare dintre noi să se transforme în “Party People” – aceasta este denumirea piesei care, atenție, nu este un single oficial.


Naguale – Party People (Radio Edit)

Piesa a fost produsă de Ovidiu Baciu, temele de trompetă îi aparțin lui Pancho (Pancirel Constandache), iar orchestrația a fost lucrată alături de Cătălin Postelnicu la AudioGateStudio.

“Party People este o producție destinată clubberilor și fanilor Naguale și abordează un sound cu care aceștia s-au obișnuit până acum în hiturile Shake it, Get up si Just let it be. Am lansat piesa la solicitarea fanilor și așteptăm părerile voastre pe pagina oficială de facebook – www.facebook.com/nagualemusic si pe id-ul oficial de messenger – nagualefan”, spune Ovi.

Distracție plăcută toată vara și fiți “Party People”!

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

2 Responses

  1. Alex spune:

    si care sunt versurile? 😐 PARTY PEOPLE??? 😐 vreau si eu sa compun versuri 😐 va rooooggg :-j

  2. adafine sahira spune:

    buna Naguale! Ma numesc este Sahira si sunt din bacau.Anul acesta ai fost la concertul ROMANIA TOP HIT si dupa concert am facut o poza cu tn si tu rideai de mn pentruca nu gaseam camera de fotografiat.Nu crede gresit eu nu m-am suoarat ca ai ris de mn ba chiar mam bucurat deoarece am stat mai mult timp cu tine in brate.Imi place de tn esti super cool si am nevoie de un sfat dela tn daca se poate:d .Am voce stiu sa cant dar nu stiu engleza .Ce pot face sa ajung o cantareata?Atunci cand situatia mea finaciara nu este asa de stralucita?????Daca vrei sa imi raspunzi la intrebare iti dau idiu-l meu sahiraadafinei

Lasă un răspuns