Nick Kamarera & Alinka – Get A Life (Mama Yette)

Mama Yette
Dupa doua super hit-uri ca Thailanda si Kalya, facute in colaborare cu Mike Diamondz, Nick Kamarera a revenit cu un nou single facut in colaborare cu o voce feminina pe nume Alinka. Single-ul se numeste „Get A Life” (Mama Yette) si are un sound de party, care cel mai probabil va prinde si la radiouri.


Nick Kamarera & Alinka – Get A Life (Mama Yette)

După colaborarile cu Deepside Deejays și mai apoi cu Phelipe și Mike Diamondz, proiecte ce au ajuns rând pe rând până pe cele mai înalte poziții în clasamentele muzicale radio, Nick Kamarera lansează un nou single „Get A Life (Mama Yette)” în colaborare cu Alinka. Piesa reprezintă o premieră pentru Nick Kamarera fiind primul feat-uring al îndrăgitului DJ cu o voce feminină.

Get A Life (Mama Yette) este o piesă fresh ce emană multă energie și cu un sound dance perfect pentru club, versurile formând un interesant joc de cuvinte!

Nick Kamarera, câștigător în 2009 la Romanian Music Awards la categoria – Cel mai bun DJ al anului, a avut ocazia în decursul timpului să mixeze alături de DJ consacrați din țară și străinătate. Ca producător, este autor al mai mai multor remix-uri de succes!

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

1 Response

  1. ell sumi spune:

    Ceva cu adevarat misto ma bv Nick Kamarera

Lasă un răspuns