Nick Kamarera feat. Alinka feat. Cortes – All Around We Go

nick kamarere alinka
Nick Kamarera si-a surprins fanii cu o noua piesa, chiar la Romanian Music Awards, eveniment desfasurat pe 8 iunie.

Noul track Nick Kamarera & Alinka feat Cortes se numeste “All Around We Go” si are un sound mult mai electronic decat precedentele. Influentele muzicii house se resimt puternic si se potrivesc perfect cu tendinta dance a muzicii in 2012.

Vara aceasta se anunta extrem de incarcata: pregatesc filmarile clipului Nada Mas (Pego Pego) si vor calatori in Europa pentru o serie de concerte.

“Clipul piesei Nada Mas (Pego Pego) va avea un scenariu cel putin la fel de inventiv precum anteriorul nostru videoclip – Get A Life (Mama Yette) si speram ca publicul il va primi cu bratele deschise., a declarat Nick.

Nick Kamarera si-a inceput cariera de DJ in 1995, in cluburile din Timisoara. Acolo si-a dezvoltat pasiunea pentru muzica si a capatat suficienta experienta cat sa devina unul dintre cei mai buni DJ din Romania, lucru demonstrat prin cele doua premii “Best DJ” primite la Romanian Music Awards in 2009 si 2012. De-a lungul timpului a avut sansa sa mixeze alaturi de renumiti DJ locali, dar si internationali.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns