NOWHERE by Paco Osuna – O Experiență Unică în Timișoara!

Timișoara este pregătită pentru o experiență sonoră de neegalat. Pe 8 decembrie 2023, Paco Osuna își aduce apreciatul concept „NOWHERE”, asigurând o seară care va răsuna în zidurile istoriei muzicale a orașului Timișoara, Capitală Europeană a Culturii în 2023, la Complex Senator & EXPOVEST.

Direct din inima Ibizei, legenda spaniolă, Paco Osuna aduce trei decenii de experiență chiar din clubul Hï Ibiza, votat de DJ MAG numărul 1 din lume, unde în fiecare marți, Paco a organizat evenimentul special, „NOWHERE”, în Hï Ibiza, captivându-și publicul cu gustul său rafinat pentru sunet și energia sa.

Cu o carieră de peste 20 de ani, Paco Osuna este unul dintre cei mai renumiți artiști din industrie. Creativitatea, curajul și căutarea neîncetată pentru noi forme de exprimare sunt unele dintre principalele sale virtuți și consecvente atunci când vine vorba de a face muzică. Pe scenă este plin de viață, inteligent și sofisticat, cu o conștientizare profundă pentru estetica sunetului. Fiecare sesiune este importantă pentru Paco și își propune să inoveze și să întinerească cu fiecare spectacol, ceea ce, cu siguranță, va transforma Timișoara în epicentrul muzicii electronice. Pe Paco sigur l-ați mai întâlnit în Amnesia Ibiza, City Hall, Space Ibiza, Club Space Miami sau la Music On Festival by Marco Carola.

Line-Up Formidabil:

 Paco Osuna

 Iglesias

 Reelow

 JUST2

 TULVAN

 EXOB

Ce vei descoperi?

Vei avea parte de un univers muzical vibrant, cu artiști de talie mondială, de o ambianță de neegalat, cu o producție scenică impresionantă, de o experiență culturală autentică, unde fiecare beat este o poveste, dar și de o atmosferă incandescentă la Expovest Timișoara.

 Pachet #1: 252 lei – Include 6 bilete

 Pachet #2: 336 lei – Include 8 bilete

 Pachet #3: 588 lei – Include 14 bilete

 First Release: 53 lei

 VIP: 125 lei

Cumpără de pe:

Extasy: https://extasy.com/party/now-here-by-paco

Ia Bilet: https://m.iabilet.ro/bilete-timisoara-now-here-by-paco-osuna-91837

Live Tickets: https://www.livetickets.ro/bilete/now-here-by-paco-osuna

Nu rata șansa de a face parte din acest eveniment memorabil. Asigură-ți locul acum!

Eveniment organizat de Database, RAVE România și Timișoara Music Awards.

You may also like...

Lasă un răspuns