Deprecated: Required parameter $endpoint follows optional parameter $args in /home17/oghltfnk/clubhits.ro/wp-content/plugins/breadcrumb-navxt/class.bcn_rest_controller.php on line 64
Oana Radu feat. Eli – Ma minteai – Romanian Club Hits

Oana Radu feat. Eli – Ma minteai

rsz_oanaradufeateli
Dupa colaborarea cu DJ Mako & Eli pentru hit-ul “Tu”, Oana Radu si Eli completeaza povestea cu single-ul “Ma minteai”. Compusa de Oana Radu, Cristian Tarcea & Eli, “Ma minteai” este o piesa despre dezamagire, minciuna si frica de adevar, momente cu care ne intalnim in fiecare zi in diferite situatii sau imprejurari.

Din pacate, tot mai multi oameni sunt mintiti. De multe ori, cel mai trist este ca incercam sa ne mintim singuri, fiindca nu putem infrunta adevarul. Am foarte mare incredere in aceasta piesa pe care am compus-o din tot sufletul meu. Eli este, din punctul meu de vedere, unul dintre cei mai talentati oameni pe care i-am cunoscut si sunt foarte mandra ca single-ul meu de debut a fost alaturi de el. Dupa trei ani de la prima noastra colaborare, lansam <<Ma minteai>>, piesa care speram sa va placa la fel de mult cum v-a placut <<Tu>>.“, declara Oana.

Artista colaboreaza pentru prima data cu Cristian Tarcea (Monoir), cel care i-a produs piesa in studio-ul Thrace Music si este foarte incantata de produsul final. “Am fost impresionata de profesionalismul si rapiditatea in care s-au desfasurat lucrurile.”, adauga artista.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns