Proiectul Jai Alexander & Sarah semneaza cu Cat Music!

Lovers Night
Proiectul Jay Alexander & Sarah a luat nastere in anul 2009 si reuneste doi artisti ambitiosi, talentati si pasionati de muzica.
„Nu a fost ceva premeditat. Ne-am intalnit la un post de radio, am stat putin de vorba si am hotarat sa lucram cateva piese impreuna, sa vedem cum merge treaba”, povesteste Sarah.
Impreuna au lansat „Ibiza Party”, One Way, Lost temple, iar in primavara anului 2011 Jay Alexander & Sarah lanseaza „Lover`s Night”.


Jai Alexander & Sarah – Lover’s night (radio edit)

Single-ul aduce un sound nou pe piata muzicala – impletirea inovatoare intre ritmul dance si un instrument traditional romanesc respectiv cimpoiul, iar daca judecam dupa reactiile DJ-ilor de club, acesta este unul dintre hit-urile verii.
„Reactiile tuturor celor care au auzit piesa au fost extreme de bune, de la DJ-ii de club la oamenii care nu au legatura cu muzica”, spune Jai Alexander. Lover’s Night este primul single semnat de catre Jai Alexander & Sarah la Cat Music, cu care a inceput recent colaborarea.
„Initial, piesa a fost semnata la Mayavin Records dar, din motive obiective,am incetat in mod amiabil colaborarea si ne vedem in continuare de treaba alaturi de Cat – „, continua artistul.
Compozitor, DJ si producator, Jai Alexander a debutat ca rezident in cateva cluburi din Romania iar din acel moment, cariera sa este intr-o continua ascensiune. A colaborat cu nume importante din muzica romaneasca si internationala, iar succesul ca DJ, compozitor sau producator, nu s-a lasat prea mult asteptat. In anul 2009 decide ca este nevoie de o schimbare si incepe colaborarea cu Sarah, si ea pasionata de muzica.
Dupa numeroase participari la festivaluri de muzica si de dans, de fiecare data clasandu-se pe primul loc, la 17 ani Sarah devine gazda unui show de televiziune si in paralel, isi continua studiile muzicale. Dar visul sau se va implini cu adevarat in anul 2009, anul formarii proiectului Jay Alexander & Sarah.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns