Radio Killer feat. Junior Caldera – Beautiful People

radio killer beautiful people
Dupa ce ne-au binedispus cu piesa ‘Middle of the night’, Lee Heart si Paul Damixie de la Radio Killer ne bucura din nou cu un single in colaborare cu Junior Caldera – ‘Beautiful people’.

‘Beautiful people’ sunt toi acei oameni care ne transmit energia lor pozitiva la fiecare concert. Speram sa va placa piesa, pentru ca am compus-o cu gandul la voi, cei care ne faceti mereu viata mai frumoasa, spune Lee Heart.

Inca de cand l-am cunoscut pe Junior Caldera la un eveniment pe care l-am sustinut impreuna la Riga, am avut un feeling bun despre colaborarea noastra. Ne-am inteles excelent din punct de vedere muzical si suntem incantati de rezultat, adauga Paul Damixie.
Junior Caldera este unul dintre cei mai talentaţi DJ-i francezi, facandu-se remarcat in intreaga lume prin colaborarea cu Sophie Ellis-Bextor – Can’t fight this feeling, piesa care a ocupat poziţii fruntase in topurile de specialitate. De asemenea, Junior Caldera este renumit pentru numeroasele remixuri realizate pentru artisti ca Janet Jackson, Enrique Iglesias, Pussycat Dolls sau Paul van Dyk.

Radio Killer s-a impus de-a lungul timpului atat in tara cat si in afara granitelor printr-un sound fresh si electrizant, devenind primul proiect de DJ din Romania care s-a auzit la BBC Radio One cu single-ul ‘Lonely Heart’. Pentru cei doi Killeri, anul acesta este unul plin de colaborari cu nume mari ale scenei internationale: Save me tonight – alaturi de DJ Smash, Beautiful people – noul single impreuna cu Junior Caldera, precum si un alt proiect despre care veti auzi mai multe in curand. Deocamdata va spunem doar ca il implica pe Francesco Diaz.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns