Alle – Memories (Teccno Official Remix)


Mihai Bente (Teccno) este un DJ / producător muzical român, născut la Baia Mare în anul 1993 într-o familie de muzicanți şi stabilit din 2008 în Belgia, unde şi-a realizat studiile în Management & Marketing .

Release-ul de faţă este primul remix al piesei Alle – Memories (prudusa de Jay Murano) şi abordează stilul Hands Up, mai puţin popular în România.

Hands-up nu e doar muzică, e o tehnică de a impune publicului să se ridice în picioare și să sară pe beatul tău. E o muzică catchy și foarte răspândită în Scandinavia.

Remix-ul a fost compus după acapela Alle – “Memories” (artist Voices Media ) și a fost mixat şi masterizat la Super Sound Studio (inginer de sunet: Costin Milon).

Muzica mea are câte un pic din fiecare: electro, old techno și eurodance. Poate că-s eu ”old school” dar, crede-mă, în clubul unde sunt rezident în Belgia lumea se rupe și se sparge pe muzica mea! Sunt huiduit când pun Inna sau alții din același ‘copac’. Nu am să-mi schimb niciodată stilul. NICIODATĂ! De ce? Pentru că e ceva unic. Vreau ca lumea să mă recunoască după propriile sunete.” … declară tânărul Teccno.


Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns