White Label – Sweet Alarma (LLP Remix)

White Label – Sweet Alarma (LLP Remix)


White Label – Sweet Alarma (LLP Remix)

LLP lanseaza ‘Sweet Alarma‘, ultimul remix din acest an al seriei White Label. Ascultand varianta semnata LLP, veti sesiza prezenta unor elemente care va vor aminti de trei piese arhicunoscute: ‘Alarma‘, ‘Amokk‘ (666) si ‘Sweet Dreams (Are Made of This)‘ (Eurythmics).

666 reprezinta un proiect de muzica electronica din Germania, creat de Thomas Detert si Mike Griesheimer (DJ666 – Mike Red). Muzica lor, un amestec de euro house si hard trance, cu versuri in spaniola si engleza, s-a regasit in majoritatea topurilor muzicale internationale din anii ’90. Atat Detert, cat si Griesheimer sunt initiatorii trupei dance ce poarte numele Activate.

Eurythmics este o trupa britanica de muzica pop, din a carei componenta fac parte Annie Lennox si Dave Stewart. Formatia infiintata in anul 1982 a avut vanzari ce inregistreaza peste 80 de milioane de unitati la nivel mondial. Printre cele mai cunoscute piese se numara: ‘Miracle of Love’, ‘Here Comes The Rain Again’ si ‘Sweet Dreams (Are Made of This)’. Aceasta din urma a fost lansata ca single in 1983, fiind extrasa de pe albumul omonim. Piesa a devenit hit absolut in toate topurile din U.K., iar apoi s-a clasat pe prima pozitie in bine-cunoscutul top U.S. Billboard Hot 100.

DOWNLOAD: White Label – Sweet Alarma (LLP Remix)

Adriana-Laura

Adriana-Laura – responsabilă de profilurile producătorilor, P.R., lansări de piese și remix-uri.

You may also like...

Lasă un răspuns