Shidance & Dj Dark – Loco Parade

Aproximativ 40.000 de oameni prezenți în caravana Liberty Parade au putut asculta pentru prima oară în setul DJ-ului de la Radio21, DJ Dark, o producție friendly cu un groove ce te ‘prinde’, special produs pentru acest eveniment de către duo-ul Shidance & Dark.

Loco Parade‘, așa cum au numit cei doi track-ul lansat în exclusivitate în fața miilor de oameni a avut un feedback foarte pozitiv.

Dark ne-a mărturisit: Am vrut ca setul meu să cuprindă cele mai exclusiviste track-uri, dar și producții foarte cunoscute… este un set dinamic, pozitiv, e ceea ce trebuie pentru Liberty Parade, iar ‘Loco Parade’ piesa la care am lucrat împreună cu maestrul Shidance ne-a întrecut orice așteptare… Reacția oamenilor a spus totul.


Shidance & Dj Dark – Loco Parade

În încheiere, Shidance a completat spunând că: cei prezenți la liberty au simțit mesajul pe care am vrut să îl transmitem prin această producție ‘Loco Parade’ și vrem să le mulțumim și să le transmitem că fără ei LP nu ar fi existat acolo pe plaja dintre Venus și Saturn, unde s-au adunat în final 70.000 de oameni.

Adriana-Laura

Adriana-Laura – responsabilă de profilurile producătorilor, P.R., lansări de piese și remix-uri.

You may also like...

3 Responses

  1. Heat spune:

    Super piesa! Simply positive. 😀

  2. vassy spune:

    Prea adevarata melodia !!! :X:X

Lasă un răspuns