Siella – Love in the air

siella
Noul proiect, Siella, debuteaza cu un prim single intitulat sugestiv “Love in the air”. Artista care mizeaza pe o surpriza de proportii a fost prezenta pana nu demult pe micile ecrane mai bine de 4 ani, ea fiind extrem de cunoscuta in randul publicului tanar.

Cu un nume feminin, o prima poza care iti solicita imaginatia, Siella ne provoaca la joaca si dans pe ritmurile piesei “Love in the air”. Piesa dedicata celor care au simtit dragostea cel putin o data ameninta topurile muzicale autohtone, iar fosta prezentatoare tv ce a cochetat cu muzica in trecut este hotarata sa surprinda publicul cu coregrafia la care lucreaza deja.

“Siella este un proiect in care s-a investit multa dragoste! Imi doresc ca muzica sa vorbeasca in numele meu asa ca “Love in the air” transmite mai departe ce am eu de spus!” a declarant misterioasa Siella.
Proaspata artista a strans deja un numar impresionat de curiosi pe pagina ei de facebook. Siella se joaca cu internautii, iar acestia incearca sa ghiceasca cine exact se ascunde in spatele proiectului. “Cine este Siella” este intrebarea adresata cel mai frecvent pe pagina oficiala de facebook.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns