Simona Nae feat. Ralflo – Doar Tu

simona nae ralflo doar tu
Dupa succesul inregistrat cu piesa “2 Nebuni” in colaborare cu Juju, Simona Nae abordeaza din nou, formula in doi. Artistii au compus impreuna muzica si versurile atat de spontan si reusit, incat au toata increderea ca aceasta va ajunge la sufletele tuturor celor care iubesc.
Il cunosc pe Ralflo de doi ani si voiam sa avem o colaborare, iar acum am reușit. Am creat impreuna aceasta piesa pe care o dedicam tuturor celor care au simțit si simt fiorul dragostei.”, declara talentata Simona.

Piesa prezinta iubirea dintre doi tineri si juramintele dintre acestia, in cea mai pura forma. Ei isi promit suport neconditionat “la bine, la greu”.
Simona Nae si Ralflo profita de succesul avut cu piesele “2 Nebuni” si “Mi-e sete de tine”, la care fac referire in dialogul din cadrul piesei. “Doar Tu” este juramantul suprem de iubire pentru toti indragostitii.
Castigatorul premilor Best Pop si Best Song, pentru melodia in colaborare cu Alb Negru, a marturisit:
Am vrut de mult sa fac o piesa cu ea si pentru ea. Are o voce superba si ne-am inteles foarte bine pentru piesa asta. A fost ceva simplu si natural. Doar ea…doar eu.You may also like...

Lasă un răspuns