Sunfun feat. Adaggio – Always By My Side

SunFun Adaggio Always By My Side
“Always By My Side” este cea mai nouă creaţie marca Sunfun feat. Adaggio, o piesă plină de emoţie prin care membrii proiectului vor să demonstreze că muzică dance poate suna şi altfel.

Noua lor melodie va beneficia în curând şi de un excelent remix de club ce poartă semnătura DJ-ului şi producătorului Treitl Hammond (i).

Sunfun feat. Adaggio este un proiect muzical club/dance creat în 2009 de trei producători cu experienţă în domeniu, prin care aceştia au dorit să-şi arate propria viziune asupra felului în care muzica bună ar trebui să sune.


Sunfun feat. Adaggio – Always By My Side

Single-ul lor de debut, “So Untrue”, a fost bine primit de scena dance, primind susţinere din partea mai multor radiouri din România, Rusia, Turcia, Cipru şi Grecia, fiind însoţit şi de un remix semnat Gino Manzotti.

În toamna anului 2010, s-a lansat “I Feel Love” cel de-al doilea single al proiectului, acesta fiind însoţit şi de un videoclip în regia lui Alex Ceauşu.
Şi această piesă s-a bucurat de susţinerea unor radiouri din diverse teritorii inclusiv Grecia, Turcia, Polonia sau Slovacia.

În momentul de faţă, din proiect fac parte Horea Păscu şi Florin Pop-Magda (aka Adaggio), cel de-al treilea producător preferând să se retragă în spatele scenei.

Mai multe informații despre Sunfun feat. Adaggio găsiți pe pagina de Facebook a proiectului.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns