Adrian Eftimie – Lonely (Videoclip Oficial)

Una dintre cele mai tari piese ale verii beneficiaza acum si de un videoclip cu adevarat incendiar, cu atat mai mult cu cat personajul feminin este nimeni alta decat Gina Pistol.


Adrian Eftimie – Lonely (Official Video)

Filmarile celui mai recent material Adrian Efltimie s-au desfasurat in Vama Veche, Olimp, Budha Longe Mamaia si au durat trei zile. Regia videoclipului este semnata Serban Ionescu si Dragos Buliga, iar rezultatul va fi cu siguranta cel asteptat.

“Din tot ceea ce am vazut ca s-a filmat, clipul va iesi exact cum vroiam, chiar daca nu am mai reusit sa filmam in strainatate, asa cum ne propusesem. Vara, soare, mare, Gina Pistol, la care se adauga Serban si Dragos, deci este absolut imposibil ca lucrurile sa nu iasa asa cum ne-am dorit inca de la inceput. Nu este vorba de un scenariu complicat, ci de un sincron intre ceea ce transmite piesa si ceea ce transmite clipul. O sa vedeti, sunt sigur ca va va placea.”, spune Adrian Eftimie.

Programele celor doi protagonisti ai clipului, Adrian Eftimie si Gina Pistol, sunt foarte incarcate, acesta fiind si motivul pentru care ideea initiala de a filma acest videoclip in strainatate a fost abandonata. Agenda „Celui mai bun DJ din 2008” cuprinde importante evenimente pe litoral, in tara si in Bulgaria, Adrian nelipsind nici de la editia din acest an a Liberty Parade.
gina pistol

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns