Romanian Club Hits

cea mai nouă muzică de club

Alessandra – Khalia


Alessandra, tanara artista, care a dat lovitura vara trecuta cu piesa dance pe care o puteam auzi in toate cluburile, “Eres Mi Vida”, ne prezinta acum o noua piesa, “Khalia”, pe care ne provoaca sa o punem pe repeat.

Alessandra a marturisit ca se identifica in mare parte cu mesajul piesei si ca genul acesta de relatie este foarte raspandit intr-o lume in care oamenii tind sa fie mai impulsivi si lasa instinctele sa iasa la suprafata din ce in ce mai des. “In piesa e vorba de o relatie in care cei doi ba se iubesc ba se cearta, lucru des intalnit.Am trecut si eu prin asa ceva, in prima strofa ne iubim, pe refren ne declaram dragostea iar pana la finalul piesei imi rupe inima”.

Astfel, ritmul ametitor si ademenitor este completat de un mesaj personal, experimentat de multi dintre noi, inclusiv de Alessandra.

La doar 18 ani, Alessandra a inceput sa cante inca din copilarie, astfel ca se simte foarte confortabil pe scena si pe platourile de filmare. „M-am simtit foarte bine la filmari, mai ales ca s-au desfasurat in doua zile superbe de toamna, cu soare, undeva la un palat desprins parca din povesti. Chiar daca era destul de rece am incercat sa-mi intru in rol si sa fiu cat mai relaxata si naturala„, a povestit artista.