Allexinno & Starchild – Senorita (Videoclip Oficial)

Allexinno & Starchild s-au cunoscut la sfarsitul anului trecut, iar primul lor single lansat in aceasta formula si semnat la Red Clover Media, s-a dovedit a fi si primul lor hit. Dupa ce i-am ascultat peste tot cantand despre frumoasa “Senorita” acum a sosit momentul sa ne-o prezinte.


Allexinno & Starchild – Senorita [OFFICIAL VIDEO]

Filmat in regia lui Iulian Moga, la Saint Tropez Beach Bar Club in statiunea Vlore, pe parcursul a doua zile, clipul prezinta o poveste intortocheata, cu urmariri si multe senorite frumoase. “Senorita” este Iulia Parlea, frumoasa iubita a lui Iulian Moga, ce joaca rolul unui spion sexy cu un target bine stabilit: acela de a-I convinge pe Allexinno si Starchild sa semneze un contract. Daca va reusi sau nu, descoperiti doar urmarind clipul.
Filmarile au avut loc intr-un loc superb, iar fetele de la Albania Next Top Model care ni s-au alaturat nu au facut decat sa condimenteze atmosfera si sa o faca mai incendiara. Noi ne-am distrat foarte mult si cele doua zile de filmari au fost o petrecere continua. Sper ca acest lucru sa se vada si in clip, iar cei care il urmaresc sa petreaca alaturi de noi”, ne-a declarat Starchild.
Intr-adevar atmosfera de la filmari a fost incendiara, incendiara la propriu in cazul meu. Dupa ce am filmat mai mult de 10 ore la o temperatura de 40 de grade Celsius, aparatura de mixat era incinsa incat atunci cand am pus mana pe butoane m-am fript. Oricum la sfarsitul filmarilor ne-am aruncat cu totii in piscina, a fost mega fun”, a completat Allexinno.
Piesa “Senorita” este in top 10 cele mai difuzate piesa romanesti la radio, conform clasamentului intocmit de Media Forest pentru saptamana trecuta.
Senorita Cover

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

3 Responses

  1. darius spune:

    tareee :X

  2. bog&co spune:

    buna treaba baieti!! faina piesa, fain clip.

  3. Vicky spune:

    super tare mell.o ador :x:x:x

Lasă un răspuns