Romanian Club Hits

cea mai nouă muzică de club

Allexinno & Starchild – Senorita (Videoclip Oficial)

Allexinno & Starchild s-au cunoscut la sfarsitul anului trecut, iar primul lor single lansat in aceasta formula si semnat la Red Clover Media, s-a dovedit a fi si primul lor hit. Dupa ce i-am ascultat peste tot cantand despre frumoasa “Senorita” acum a sosit momentul sa ne-o prezinte.


Allexinno & Starchild – Senorita [OFFICIAL VIDEO]

Filmat in regia lui Iulian Moga, la Saint Tropez Beach Bar Club in statiunea Vlore, pe parcursul a doua zile, clipul prezinta o poveste intortocheata, cu urmariri si multe senorite frumoase. “Senorita” este Iulia Parlea, frumoasa iubita a lui Iulian Moga, ce joaca rolul unui spion sexy cu un target bine stabilit: acela de a-I convinge pe Allexinno si Starchild sa semneze un contract. Daca va reusi sau nu, descoperiti doar urmarind clipul.
Filmarile au avut loc intr-un loc superb, iar fetele de la Albania Next Top Model care ni s-au alaturat nu au facut decat sa condimenteze atmosfera si sa o faca mai incendiara. Noi ne-am distrat foarte mult si cele doua zile de filmari au fost o petrecere continua. Sper ca acest lucru sa se vada si in clip, iar cei care il urmaresc sa petreaca alaturi de noi”, ne-a declarat Starchild.
Intr-adevar atmosfera de la filmari a fost incendiara, incendiara la propriu in cazul meu. Dupa ce am filmat mai mult de 10 ore la o temperatura de 40 de grade Celsius, aparatura de mixat era incinsa incat atunci cand am pus mana pe butoane m-am fript. Oricum la sfarsitul filmarilor ne-am aruncat cu totii in piscina, a fost mega fun”, a completat Allexinno.
Piesa “Senorita” este in top 10 cele mai difuzate piesa romanesti la radio, conform clasamentului intocmit de Media Forest pentru saptamana trecuta.
Senorita Cover

3 thoughts on “Allexinno & Starchild – Senorita (Videoclip Oficial)

Lasă un răspuns