Anda Adam – Am chef

Anda Adam transmite un chef nebun de o vara pe ritmuri dance, colorata si plina de distractie prin piesa „Am Chef”!

Diva ale carei single-uri domina topurile radio si TV, lanseaza astazi o noua piesa insotita de un videoclip exploziv care va topi la propriu ritmurile de dans din cluburi!

Videoclipul regizat de Bogdan Daragiu a avut o locatie speciala, un depou CFR, iar coregrafia deosebita, intretinuta de skateri si dansatori alaturi de Anda au creat din start un cadru urban exploziv.

Vestimentatia Andei a fost una colorata, cu printuri interesante si accesorii cool in stil american, tanara mamica aratand spectaculos si afisand o forma de zile mari!

Despre videoclip Anda declara:  „A fost foarte frumos! Mi-a placut mult grupul de copii care m-au insotit la filmari, sunt foarte talentati. Prima zi de munca a luat sfarsit in dimineata zilei urmatoare. Cadrele de beauty au fost filmate dupa o pauza binemeritata,a doua zi. A iesit ceva senzational! Am avut ca reper un shooting international cu un make-up in care toata fata este acoperita cu pietre de diferite marimi si forme, look-ul si make-up au iesit senzational. E unul din cadrele mele preferate care e ceva cu totul si cu totul deosebit! Abia astept sa-l vedeti si voi!”

Desi prognoza meteo insista asupra unui timp ploios si posomorat, astfel ca echipa dorea sa amane filmarile pentru o alta zi, soarele s-a alaturat chiar din primele ore ale diminetii chefului instaurat de Anda si echipa ei pe platourile de filmare.

Noul videoclip incinge atmosfera si aprinde cheful de distractie!

You may also like...