Andreea Balan – Like A Bunny (Official Video)

andreea balan creta
Si-au impachetat costumele de baie, s-au urcat in avion cu destinatia Creta si s-au distrat pe cinste, ca fetele la mare !

Este vorba despre Andreea Balan si dansatoarele ei, care la filmarile pentru cel mai recent videoclip al artistei, “Like a Bunny”, au avut parte de o adevarata mini-vacanta. Cantareata dansatoare a pregatit fanilor sai un clip care va ridica temperatura privitorilor.

Pentru unii vara este pe sfarsite, insa mie imi place atat de mult, incat eu zic ca vara abia incepe! Ceea ce vedeti in videoclipul “Like a Bunny” ne reprezinta – suntem fete sexy cu atitudine si ne simtim bine asa! Clipul piesei este un cadou pentru toti prietenii mei de pe FaceBook (http://facebook.com/andreeabalan) si de abia astept sa vad reactiile., spune Andreea.

Piesa a fost compusa si produsa de catre Keo & Bobby Moore care au simtit “Like a Bunny” ca pe un single jucaus, o dedicatie sexy atat pentru fete cat si pentru baieti, iar videoclipul a fost regizat de catre Alex Ceausu.

“Like a Bunny”e genul de melodie care da tonul petrecerilor si va chem pe toti sa dansati alaturi de mine si dansatoarele mele. We’re gonna keep this party rockin’ up until dawn!”, spune artista.


Andreea Balan – Like A Bunny (Official Video)

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

1 Response

  1. bla spune:

    oribil, curvasareala…

Lasă un răspuns