Romanian Club Hits

cea mai nouă muzică de club

Andreea Banica feat. Shift – Rupem boxele (Videoclip oficial)

andreea banica shift rupem boxele videoclip
Ce se intampla cand o diva, un rapper, un constructor, o profesoara si un tocilar se intalnesc intr-un loc inedit?! „Caldura mare, mon cher!” Se lasa cu „fire” pe ritmurile energizante ale single-ului „Rupem boxele”, iar Andreea Banica atrage toate privirile cu un look sexy si miscari provocatoare.

Videoclipul, regizat de catre Marius Olteanu, a fost filmat in fosta casa Big Brother si ii prezinta pe cei 2 artisti, Andreea Banica si Shift, alaturi de personaje colorate si pline de energie. Actiunea devine incendiara cand Andreea urca pe o super motocicleta, editie limitata. Ritmurile explozive ale piesei cuceresc pe oricine, inclusiv pompierul venit sa racoreasca atmosfera se alatura party-ului energizant.

Sexy diva rupe boxele si normele cu un outfit inedit, din care nu lipseste o pereche de pantofi cu tocuri realizate din boxe. Pentru look-ul sexy din videoclipul „Rupem boxele”, Andreea Banica a colaborat cu Maria Calinescu si Cristina Diaconu, iar tinutele fresh se potrivesc cu ritmurile antrenante ale single-ului compus de catre Laurentiu Duta si Gabriel Huiban. Vocea calda a Andreei se imbina perfect cu partea de rap a lui Shift si ii confera piesei un aspect urban.



Lasă un răspuns