Romanian Club Hits

cea mai nouă muzică de club

Anna Lesko – Wake Up (Official Video)

anna lesko wake up
Anna Lesko, una dintre cele mai dorite artiste din Romania a lansat videoclipul single-ului `Wake Up`, marti, 13 decembrie la Cinema Patria, in cadrul unui eveniment plin de fast. Inconjurata de presa si de toti cei care au participat la realizarea clipului, provocatoarea artista i-a invitat pe toti cei prezenti sa ocupe un loc in sala de spectacol si, alaturi de popcorn si o bautura racoritoare, sa se lase purtati in culisele celui mai recent videoclip al sau. Dupa vizionarea materialului de making of, invitatii Annei au urmarit in premiera `Wake Up`, un videoclip cu adevarat incitant.

Masini de curse, de epoca, motociclete, rochii scumpe, scene fiebinti, schimbari bruste de decor si actiune si o figuratie de peste 50 de persoane, adica `Wake Up`:


Anna Lesko – Wake Up (Official Video FullHD)

Regizat de catre Alex Ceausu, videoclipul prezinta modul spectaculos de transformare a unei petreceri literalmente clasice intr-un party incendiar, dupa ce eleganta si provocatoarea Anna Lesko isi face aparitia.

Filmarile au avut loc in Cazinoul Sinaia si intr-o parcare subterana din Bucuresti. De tinutele artistei s-au ocupat Catalin Botezatu si casa de moda Bien Savvy.

Lasă un răspuns