Romanian Club Hits

cea mai nouă muzică de club

Anna – Replay (Official Music Video)

anna replay videoclip
Casa de discuri Voices Media lanseaza un nou proiect muzical: Anna!
Primul single al frumoasei brunete se numeste “Replay” si beneficiaza de un videoclip filmat in Budapesta, realizat de Ionut Trandafir (Trandafilm).
Mihaes Ana-Maria Alexandra (ANNA) , este o banateanca ravisanta , in varsta de 20 de ani, nascuta in municipiul Timisoara. Canta de la 9 ani, a facut si dansuri timp de 7 ani, dar si modelling. A absolvit Colegiul National de Arta “Ion Vidu” din Timisoara – sectia teatru, iar in prezent studiaza la Scoala Poplara de Arte din Timisoara, la profilul de muzica usoara dar si la Universitatea de Vest din Timisoara.
“Replay” a fost produsa si inregistrata la Super Sound Studio, instrumentalul fiind realizat de Julyan Dubson, versurile si liniile melodice fiind compuse de Cristina Dobrescu si Costin Milon, procesele de mixing si mastering fiind efectuate de Axel Dario., artwork-ul este semnat de Catalin Cristea.One thought on “Anna – Replay (Official Music Video)

  1. nu stiu ce s-a intamplat cu toata industria muzicala romaneasca-toti canta in
    romana, nu ma supara asta ca suntem dar nici nu e buna muzica, asta ,ma
    nelisme,lalaieli,chitarisme, instrumentaisme unde e muzica euro-dance,house,
    electronica? adica muzica care ne-a consacrat -muzica de acum e mai proaste ca pe vremea Giuliei, care imi placea si ea, 3 sud-est canta mai tare ca baietii de acum-numai melodii de dragoste,blues,pasionale dar zero, unde e hous-u si electronicu toti canta cu instrumente si chitare parca au innebunit toti-ca la bala-
    muc-numa gagici gramada si parazitii au doua melodii misto

Lasă un răspuns