Romanian Club Hits

cea mai nouă muzică de club

Bladi And Dr.Mako – Alive !

bladi dr mako
Bladi si Dr. Mako revin in atentia publicului romanesc cu videoclipul primului single, “Alive“, piesa lansata in urma cu 3 luni, apartinand casei de discuri Squad Music din Spania.
Clipul piesei “Alive” a fost filmat o parte in Korona Music Club si Krypton Club din Craiova, iar o parte in Bucuresti, fiind regizat de Andrei Ursu care a reusit perfect sa creeze atmosfera de confuzie, pe care o traieste personajul principal, utilizand cadre blurate, care se succed rapid, pentru ca in final drumul “regasirii” de sine sa se termine cu un cadru.. surpriza si foarte expresiv.
Personajul principal, interpretat fara cusur de Dan Baiu, se trezeste buimac pe o terasa de bloc. El traieste momente de tensiune emotiala, cautand-o pe “ea”, alergand dupa “himera” si negasind-o… In final, dupa ce primeste un mesaj “terminal”, reuseste sa se desprinda de trecut si sa se regaseasca pe sine, in natura.


Piesa ce este un hit si are un real succes in Spania, rasunand astfel extended version a piesei in discotecile din Costa del Sol – Andaluzia, face furori si la noi in tara, difuzandu-se deja la cateva radio-uri importante din Romania.

Lasă un răspuns