Romanian Club Hits

cea mai nouă muzică de club

Borys & Amna – Esta Noche

amna esta noche
Dupa hitul Tell my Why, Amna a revenit cu o noua piesa facuta in colaborare cu un tanar talentat din Polonia pe nume Borys. Piesa se numeste Esta Noche si suna foarte bine, cu siguranta se va face auzita la radiourile din Europa.


Borys & Amna – Esta Noche (Official Video)

El este unul dintre cei mai hot cantareti si dansatori din Polonia, vocea sa fiind in total acord cu miscarile nebune de hip-hop.
Ea este una dintre noile senzatii pop-club ale romaniei, ritmurile sale melodice si zambetul sau jucaus fiind destul pentru a te inveseli imediat!
Ei merg impreuna ca sunetul si ritmul si iti garanteaza ca vei dansa pana la rasarit in vara aceasta!

Borys s-a nascut in Muntii Verzi din Polonia iar cariera sa muzicala a inceput in 2009 odata cu hitul ‘My Love’ si a continuat in 2010 cu lansarea primului album. La acel moment, artistul era deja obisnuit cu luminile scenei, castigand numeroase premii pentru cariera sa de dansator.

Amna a uimit scena muzicala cu aerul sau eminamente pozitiv inca de la prima apritie din 2011. Prima sa piesa, ‘Tell me Why’, a facut tari ca Romania, Polonia si Spania sa se indragosteasca de ea si sa ii urmareasca weekend de weekend concertele in cele mai mari cluburi ale Europei. Energia sa este molipsitioare, in timp ce vocea sa puternica va va infiora!

‘Esta Noche’ spune o poveste de dragoste pe ritmuri de club. Videoclipul este unul pozitiv si vesel, culorile sale nebune creand o atmosfera de 24/h party!

One thought on “Borys & Amna – Esta Noche

Lasă un răspuns