Carla’s Dreams – Pe umerii tăi slabi

 

Basarabenii de la Carla’s Dreams au început deja să ofere cadouri femeilor, că tot ne aflăm în plină lună a iubirii. Ei au lansat ieri piesa „Pe umerii tăi slabi” – un fel de odă închinată sexului frumos (dar nicidecum slab).

„Sunt mii de citate în care femeia este apreciată. Le includem pe toate aici și vă mulțumim!”, este mesajul care însoțește cel mai nou videoclip postat pe canalul oficial de YouTube al trupei.

Și, într-adevăr, piesa este o frumoasă declarație făcută femeilor despre care adesea se spune că nu ar fi puternice, dar „cum poa’ să fie slabă, dacă poa’ să fie mamă?”, se întreabă băieții de la Carla’s Dreams.

Videoclipul melodiei  „Pe umerii tăi slabi” a fost filmat la Chișinău, în regia lui Roman Burlaca și DoP George Secrieru, echipa de la BR Films cu care moldovenii au lucrat pentru toate piesele lor. Acesta este cel de-al treilea single nou al formației pe anul acesta, după „413” și „17 ani”, cele două cântece lansate luna trecută.

Trupa Carla’s Dreams revine pentru al treilea an consecutiv la Arenele Romane, din București, pe data de 5 mai, începând cu ora 19:00 în cadrul unui nou eveniment BestMusic Live Concerts și Global Records! Show-ul se numește „Monomaniac”, prilej cu care grupul va prezenta publicului piese noi, dar și altele deja îndrăgite de fani.

You may also like...