Chris Thrace – Ma’ Mind

Chris Thrace – Ma’ Mind

chris-thrace-ma-mind
Compozitorul si producatorul Chris Thrace lanseaza single-ul, „Ma’ Mind”, insotit de un videoclip filmat in Bulgaria.

Ca si in cazul altor piese lansate, Chris este si compozitorul piesei „Ma’ Mind”, de aceasta data alaturi de Valentin Tulica. Videoclipul, cu un vibe romantic, melancolic, este regizat de catre Bogdan Paun si Alexandru Muresan si a fost filmat pe malul bulgaresc al Marii Negre.

Ma’ Mind vine din suflet, vine din ceea ce simt eu. Asa se intampla de obicei cu muzica pe care o fac, expune cumva ceea ce traiesc, zi de zi. Astfel, intr-o noapte de inspiratie, alaturi de un bun prieten si coleg, Valentin Tulica, am realizat conceptul piesei. De aici a pornit totul. E simplu, am facut ceea ce am simtit, totul s-a intamplat natural, poate cel mai natural din ultima perioada. Imi place sa cred ca piesa este o proiectie de-a mea. La scurt timp, dupa ce-am terminat de lucrat piesa, am plecat alaturi de echipa mea si cei de la Cat Music sa filmam videoclipul in Bulgaria. Zic ‘poate cel mai natural’ pentru ca totul s-a intamplat foarte rapid, dar firesc! Nelia m-a ajutat, bineinteles, sa trec peste timiditatile mele tipicie, iar Bogdan si Alexandru de la NGM Creative mi-au dat curajul de care aveam nevoie, ca sa pot sa transmit ceea ce simt.
Sper ca ascultatorii sa simta ceea ce am simtit si eu cand am facut piesa, iar cei ce privesc videoclipul, sa fie cuprinsi de caldura si multa iubire, pentru ca avem nevoie 🙂
„, declara Chris Thrace.

You may also like...