RENGLE – Click Click

RENGLE – Click Click

rengle click click videoclip
Rengle, coregraful cu care lucreaza cele mai mari vedete din Romania, isi lanseaza astazi primul sau videoclip “Click Click”, unul dintre cele mai nonconformiste realizari ale unui artist roman. Proiectul muzical Rengle, lansat anul trecut printr-un spectacol grandios si indraznet in cadrul Untold, continua astazi cu un videoclip special pentru piesa „Click Click”.

Incitant si plin de culoare, dans și voie buna, videoclipul piesei „Click Click” are ctțiva invitati speciali, precum artistele internaționale Alexandra Stan, și Anca Pop, Yanka, Madalin Farck (coregraf) sau Ivana Farck. Acestia au acceptat provocarea artistului Rengle de a participa la filmarile unui videoclip iesit din comun si au adus un plus de dinamism intregului concept al videoclipului.

„Click Click” este un indemn la libertatea de a fi cine iti doresti de a te reconecta cu tot ceea ce te inconjoara. Tocmai de aceea, videoclipul este plin de culoare iar ideea centrala, libertatea, este transmisa prin tinutele excentrice ale actorilor, culorile pastelate si, nu în ultimul rand, de dansatorii care renunta la incaltari pentru a face dansul Click Click”, a declarat Rengle.

You may also like...