Corina – Roata se intoarce (Official Video)

Corina – Roata se intoarce (Official Video)

corina hd
Reinventandu-se, seducand, emotionand, singura constanta din ultimii 10 ani din cariera Corinei au fost succesul si priza la public. Iata ca ea ne dovedeste inca o data acest lucru cu cel mai nou si mai senzual videoclip al sau de pana acum: ‘Roata se intoarce’.
O poveste care se joaca pe ritmuri eclectice ce oscileaza intre dance modern si elemente traditionale romanesti, ‘Roata se intoarce’ este un produs Roton si HahahaProduction.
Intrebata despre mesajul si imaginea noului clip, Corina a povestit zambind:
Vara asta e hippie! E vara iubirii, a libertatii de expresie, a festivalurilor si a petrecerilor nebune. Asta e sentimentul pe care il transmite noul meu clip, aromat cu un iz de patriotism pentru ca nu-i asa, nu numai vedetele internationale ca Rihanna sau Lana del Rey trebuie sa fie mandre de tara lor si sa isi poarte steagul pe haine, in fotografii sau videoclipuri Va propun ca vara asta sa fim liberi, fericiti si sa ne jucam pe cat putem cu sentimentele, culorile, muzica… senzualitatea‘.
Atotcunoscuta pentru schimbarile curajoase de stil si calitatea de trendsetter, Corina ne va aduce o noua abordare odata cu videoclipul piesei ‘Roata se intoarce’.
‘Stilul verii este sugerat de perioada hippie si de festivalurile la care cu totii ne dorim sa ajungem, de la Coachella la T in the Park sau de ce nu Sziget. Texturile suprapuse, elementele traditionale romaneasti, impletiturile sunt toate elemente care au un singur numitor comun – naturaletea.’
Videoclipul a fost regizat de Iulian Moga si filmat in trei locatii diferite din Bucuresti si din apropierea capitalei si ne prezinta o noua latura a Corinei!
Mai sexy, mai wild si mai hippy, artista se avanta intr-o cursa de masini retro, ne ademeneste spre un party decadent intr-un… hambar ce vibreaza de culoare si viata, iar la final priveste spre viitor cu zambetul pe buze, spre o iubire… necunoscuta inca.
Corina se pregateste de lansarea unui nou album, pe care il va canta intregii tari intr-un turneu ce va cuprinde foarte multe orase de pe intreaga harta si ne promite ca… Roata se intoarce!

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns