Crush + Alexandra Ungureanu – Iubire de-o vara

Crush + Alexandra Ungureanu – Iubire de-o vara

crush alexandra ungureanu videoclip 2013
Daca in hitul anterior Alexandra Ungureanu si Crush cantau intr-un registru grav despre finalul unei povesti de dragoste, iata ca odata cu venirea verii ritmurile au devenit mai jucause, beat-ul pozitiv si luminos iar tema… iubirea de-o vara.

Piesa ‘Iubire de-o vara’ este o colaborare cu Glance, care flirteaza alaturi de Alexandra cu speranta transformarii unei aventuri intr-o relatie serioasa. ‘Nu cred ca e cineva care sa nu fi incercat o experienta de acest gen… e un tablou atat de clasic, dar care n-o sa-si piarda niciodata farmecul – vara, muzica, plaja, marea misterioasa in lumina lunii, briza, un el si o ea si un milion de promisiuni care par sa se nasca intr-o clipa magica si te lasi dus de val.
Uneori un ‘ce-ar fi fost daca?’, te poate urmari o viata intreaga, si ramane ceva ascuns, numai al tau, un mix de nostalgie si pasiune.’
Despre asta e ‘Iubire de-o vara’ si despre curajul de a sti sa lupti pentru o poveste care se naste intr-un context de moment, dar poate fi intalnirea vietii tale. Totul ambalat cu putin umor, cu ceva cool, cum e colaborarea cu Glance si un balans care speram sa cuprinda toata Romania in vara asta.‘ a declarat Alexandra.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns