Ddy Nunes feat. Beverlei Brown – Make You Mine

ddy nunes
DDY Nunes – unul dintre cele mai exotice nume de pe scena muzicii din Romania, revine cu primul sau single solo – Make You mine, un featuring de senzatie cu artista britanica Beverlei Brown.
Artistul, alaturi de proiectul Lucky Man Project, a cucerit topurile internationale din Israel pana in America de Sud cu piese ca ‘Pumpin’ sau ‘Party Starter’. Zecile de milioane de vizualizari pe Youtube si concertele in toata lumea au fost doar un preambul pentru ceea ce urmeaza.

Piesa a fost produsa la NK Studio – ‘Povestea piesei este cat se poate de reala, fiind inspirata din viata mea de noapte’ a declarat Ddy zambind.

‘Make You Mine’ este o colaborare cu artista de culoare Beverlei Brown. Cantareata britanica face parte din echipa celebrului cantaret James Morrison, activand ca backing vocals. Ea s-a declarat foarte incantata de realizarea acestui proiect cu DDY:
‘Radacinile noastre culturale cred ca aduc o aroma speciala proiectului – din Australia pana in Portugalia, Marea Britanie si Franta, fiecare cultura ne-a influentat, ne-a facut sa fim deschisi si foarte toleranti – cred ca asta e ceea ce face chimia dintre noi sa functioneze absolut perfect!’ a declarat Beverlei.

Beat-urile de club, versurile senzuale si vibe-ul modern, toate impreuna aduc un hit care va lua cu asalt topurile nationale dar si internationale.Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns