Romanian Club Hits

cea mai nouă muzică de club

Durty Knob – Koo Koo Bow (Official Video)

Durty Knob aruncă în aer cel de-al doilea single, „Koo Koo Bow„. Astfel, Narcotic Creation își îndeplinește promisiunea de a scoate din studio proiectele la care lucrează. De fapt, ei ne spun că nu lucrează, ci se distrează!

Dacă la începutul verii 2012 a fost lansat primul single Durty Knob, “B my boy”, cu un clip în care gașca nebună se distrează la mare, de data aceasta au schimbat peisajul: munte și multă zapadă. Au improvizat un studio în mijlocul munților, au adus boxele în mijlocul vilei, au pus pe ON microfonul, au apăsat REC și au dat drumul la freestyle! Toată piesa a fost concepută acolo, iar felul și atmosfera în care s-a întâmplat lucrul acesta poate fi văzut în videoclipul semnat de Narcotic Creation.

„Koo Koo Bow” este o piesa cu influențe dubstep, elemente ce surprind și, în același timp, creează controverse în rândul iubitorilor acestui gen de muzică.

Iată ce ne declară echipa Narcotic Creation:

Dubstep-ul este de ceva vreme în playlistul nostru și ne-am gândit să experimentăm cu acest sound. Vrem să-l aducem în zona mainstream. Știm că e un pic riscant și că e nevoie de o doza de curaj sau mai degrabă de nebunie, dar n-avem ce face, nu ne putem abține. Ne place prea tare ca să ne lăsam inhibați de ‘legile nescrise’ ale muzicii.

Al treilea material Durty Knob este deja gata și va fi lansat în vara acestui an.

Până atunci „Koo Koo Bow”… Let’s have the time of our life!


Durty Knob – Koo Koo Bow (Official Video)

Lasă un răspuns