Elena feat. Glance – Mamma mia (He’s italiano)

elena gheorghe mamma mia videoclip
Elena Gheorghe lanseaza un nou single in limba engleza, “Mamma Mia”, impreuna cu un videoclip in care artista interpreteaza in maniera actoriceasca, un personaj plin de energie si sex-appeal, in spiritul temperamental al femeilor din Sudul Italiei.

In videoclip, Elena da contra-replica de rol actorului George Pistereanu, cunoscut publicului pentru rorile sale din „Eu cand vreau sa fluier, fluier” si „Loverboy”, care i-au adus numeroase premii pentru cel mai bun actor la mai multe festivaluri internationale de film.

A fost primul meu clip in care am avut ritmul de munca si etapele de lucru ale unui actor de film. M-am pregatit cu ore de actorie si am lucrat cu regizorul Dan Petcan, cu George Pistereanu si restul echipei de figuratie si actori, exact asa cum se face pe platoul de filmare. A fost o experienta artistica superba, care m-a provocat, mai ales ca e vorba de o poveste plina de situatii comice, dar cu treceri prin foarte multe emotii”.

Pentru filmarea clipului “Mamma Mia”, Elena a imbracat din nou rochia de mireasa, interpretand rolul unei sicilience temperamentale, care are o nunta cu… prea multe surprize.
Scenariul acestui clip recreeaza in cel mai mic detaliu o nunta din Sudul Italiei “al fresco”; am imbracat si rochie de mireasa si am trecut prin toate etapele unui astfel de moment de viata. Bine, pe parcursul evenimentului, se intampla tot felul de situatii nebunesti, iar personajul meu ajunge la o concluzie de viata …inteleapta: ”That’s amore”J. Nu vreau sa dezvalui toata povestea clipului, dar va spun doar ca are de toate: picanterii, barfe, pasiune, Cassanova, de fapt mai multi Cassanova J, flirt, palme, umor cat incape si o …mireasa in bascheti.

Pentru “Mamma mia” si rolul din clip, Elena si-a construit si o noua imagine, evocand si celebrand senzualitatea si energia pasionala a frumusetilor din sudul Italiei.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns